Skip to content

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

onderscheiding

Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

header-majo-2013

Orkest Koninginnedag

2

Malletband Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

3

De boerenkapel

4

De muziekvereniging voor jong en oud!

5

De christelijke muziekvereniging “Wilhelmina” organiseert op zaterdagavond 10 maart haar jaarlijkse voorjaarsconcert in theater “De Tamboer”.
Alle afdelingen van de vereniging komen aan bod, ze staan dan ook garant voor een prachtige muziekavond. Het G-orkest treedt dit jaar al voor de tweede keer op, zij organiseerden op 10 februari samen met het shantykoor “De Dickinger Geuzen” een concert in het Wilhelmina Muziek Centrum. Nu treden ze op in het voorprogramma, dat om ongeveer 19.30 uur begint en waarmee ze de bezoekers van het voorjaarsconcert daarmee van harte welkom heten.
Vanaf 20.00 uur zijn er de optredens van de malletband, de jonge slagwerkers, de muzikanten van “Jong Wilhelmina”, de minirettes en de majorettes. In het nieuwe jaar zijn alle geledingen weer enthousiast begonnen met de repetities voor het voorjaarsconcert.
Voor de muzikanten van het orkest van “Wilhelmina” is het even wennen en dat is ook het het geval voor de nieuwe dirigent Jan Wijenberg want dit voorjaarsconcert is zijn debuut als dirigent van het orkest. Maar Jan Wijenberg heeft wel voor heter vuren gestaan, hij deed ook mee aan produkties bij Joop van der Ende, dirigeert “De Harmonie” in Wolvega en is basklarinettist bij de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso.

Het concert van “Wilhelmina” begint om 20.00 uur, de toegangsprijs is € 10, voor kinderen tot 12 jaart € 7,50. Kaarten zijn naast de bekende voorverkoopadressen ook verkrijgbaar aan de zaal.

Voorverkoopadressen:
E. Luimes, Vos van Steenwijklaan 58, tel. 0528-858130
G.J. Katerberg, Seringenlaan 9, tel. 0528-263633
H. Broens, Kolblei 1, tel. 0528-275663
Fam. Nijmeijer, De Vlegel 13, tel. 0528-271674