Skip to content

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

onderscheiding

Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

header-majo-2013

Orkest Koninginnedag

2

Malletband Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

3

De boerenkapel

4

De muziekvereniging voor jong en oud!

5

Sponsoring majorettes en minirettes Wilhelmina

De majorettes en minirettes van Chr. Muziekvereniging Wilhelmina willen actiever en competitiever meedoen tijdens wedstrijden en concoursen. Om deze redden hebben zij nieuwe wedstrijdpakjes gekocht. Vanzelfsprekend worden hier onkosten voor gemaakt.

Om deze kosten te kunnen dekken houden de majorettes en minirettes op 6 en 7 november een recordpoging. Het doel is om 24 uur met minimaal twee personen te twirlen. De majorettes en minirettes  willen met z’n allen zoveel mogelijk sponsoren vinden zodat zij de pakjes op die manier voor een groot deel kunnen financieren.

Bekijk hier het complete programma

Wij zijn op zoek naar sponsoren, particulieren of bedrijven, die een bijdrage willen leveren aan de financiering van de wedstrijdpakjes. U kunt hierbij denken aan een financiële bijdrage, maar ook andere vormen van sponsoring zijn welkom. De majorettes gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden tot sponsoring te bespreken. Zij kunnen tevens kijken naar een tegenprestatie die precies bij u of uw bedrijf past. In dit document vindt u een aantal mogelijke sponsoropties. Dit zijn slechts indicaties, middels een gesprek zijn andere vormen van sponsoring ook te bespreken.

Heeft u interesse of vragen? U kunt contact opnemen met de Majorettes via majorettes@wilhelmina-hoogeveen.nl

Mede mogelijk gemaakt door: