Skip to content

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

onderscheiding

Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

header-majo-2013

Orkest Koninginnedag

2

Malletband Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

3

De boerenkapel

4

De muziekvereniging voor jong en oud!

5

Wilt u meespelen in een loterij én de Chr. Muziekver. Wilhelmina steunen? Speel dan mee met de VriendenLoterij. 50% van uw inleg gaat direct naar Chr. Muziekver. Wilhelmina. Bovendien maakt u kans op geldprijzen en andere prijzen zoals reischeques, dinerbonnen en bioscoopbonnen. U deelt de prijzen met uw vrienden en zij met u. Koop een nieuw lot en steun Chr. Muziekver.  Wilhelmina!

Uw huidige lot omzetten

Het is ook mogelijk om het goede doel bij uw huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met de Ledenservice van de Vriendenloterij via 0900 – 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). De Ledenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur. Als u dan kiest voor Chr. Muziekver. Wilhelmina dan gaat voortaan de helft van uw inleg (per trekking) naar Chr. Muziekver. Wilhelmina !. Het clubnummer van de CMV Wilhelmina is 10567

VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt diverse goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Bij de VriendenLoterij bepaalt u zelf voor welk goed doel u meespeelt. De helft van uw inleg gaat naar het goede doel van uw keuze.