Skip to content

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

onderscheiding

Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

header-majo-2013

Orkest Koninginnedag

2

Malletband Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

3

De boerenkapel

4

De muziekvereniging voor jong en oud!

5

Social media

Volg ons via Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van onze optredens, nieuws, foto’s e.d.

 

Chr. Muziekvereniging Wilhelmina

Chr. Muziekvereniging Wilhelmina shared a link.

apr 10th 8:10pm • Geen reacties

Onze twirlers hebben gisteren nog hard getraind. Zaterdag hebben ze namelijk alweer hun eerste wedstrijd van het seizoen. Nog even mentaal voorbereiden en dan is het zaterdag zo ver!

mrt 21st 12:53pm • Geen reacties

Chr. Muziekvereniging Wilhelmina shared a link.

mrt 12th 2:10pm • Geen reacties

Chr. Muziekvereniging Wilhelmina shared a link.

feb 27th 6:47pm • Geen reacties

Fanfareorkest zoekt dirigent (m/v) die mee wil bouwen aan de toekomst.

Gezocht per 1 september 2019
Sluiting aanmeldingstermijn 6 april 2019
Speelniveau: 3e divisie
Repetitie op: Dinsdag – avond

Aanleiding

Door het vertrek van onze dirigent is er een vacature bij het Fanfareorkest. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste muzikaal leider die het fanfareorkest opnieuw een impuls kan geven en samen met het bestuur, taakgroep orkest en de leden actief werkt aan onze ambities.

Wie zijn wij?

CMV Wilhelmina wil graag plezierig goede muziek maken. Ons repertoire is divers, gaat van traditioneel koraalmatig werken tot moderne (pop)muziek. Ook nemen we met regelmaat deel aan concoursen of festivals. Om dat te bereiken streven we naar plezierige repetities waar tegelijkertijd hard gewerkt wordt aan muzikale ontwikkeling. CMV Wilhelmina repeteert op dinsdagavond twee uur van 19:30 – 21:45 uur in het Wilhelmina Muziek Centrum, Hoogeveen. Naast het fanfareorkest is er een Malletband, Twirl en G-Orkest, in totaal ruim 100 leden. We zijn een christelijke vereniging. Leden handelen vanuit geloofsovertuiging of respecteren deze. Wij geven hier onder meer invulling aan door het organiseren van paas- en kerstzangdiensten.

Wie ben jij?

• Je bent afgestudeerd aan het conservatorium met als hoofdvak HaFaBra-directie of hebt vergelijkbare kennis en kunde door aantoonbare ervaring verkregen.
• Je hebt veel ervaring met blaas- en/of slagwerkinstrumenten en bent in staat om zowel jeugd/ beginners als gevorderden te motiveren en te onderwijzen in de blaas- en slagwerktechniek.
• Je hebt affiniteit met de Hafabra-wereld en inzicht in het beschikbare repertoire. Ervaring als dirigent van een fanfareorkest is een pre.
• Je beschikt over een breed repertoire aan didactische en communicatieve vaardigheden zodat je alle geledingen binnen de vereniging kunt aanspreken, helpen en motiveren.
• Je bent iemand met hart voor het verenigingsleven, begrijpt de structuren binnen een vereniging en wilt daar graag onderdeel van uitmaken.
• Je bent in staat om samen met het bestuur en taakgroep orkest visie en (jeugd)beleid gestalte te geven, en door te ontwikkelen. Planmatig werken aan doelen is daar onderdeel van.

De sollicitatieprocedure bestaat voor geselecteerde kandidaten uit het voeren van gesprekken, gevolgd door een proefdirectie. In een gesprek zal ook de optie tot het dirigeren van het B-orkest (jeugd) besproken worden.

Je motivatie en curriculum vitae zien we graag voor 7 april 2019 tegemoet op info@wilhelmina-hoogeveen.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de voorzitter Gerrit Rigterink (06) 41 39 36 14.

feb 23rd 11:10pm • Geen reacties

Kom ook muziek maken of dansen! Leer spelen op een muziekinstrument dat jou leuk lijkt of combineer dans met de baton door te twirlen. De mogelijkheden zijn eindeloos...

feb 13th 5:34pm • Geen reacties

Chr. Muziekvereniging Wilhelmina shared a link.

jan 5th 10:51pm • Geen reacties

Mooie sfeervolle Kerstzangdienst in de Grote Kerk in Hoogeveen o.l.v. Jan Wijenberg..!
Met medewerking van het koor "Samen op Weg" uit Valthermond o.l.v. Gert Vissering.

dec 23rd, 2018 11:32pm • Geen reacties

Nog 2 dagen ....... Kerstsamenzang in Grote Kerk - Hoogeveen, aanvang 19.00 uur. Medewerking door koor 'Samen op weg' uit Valthermond. Organisatie: Chr. Muziekvereniging Wilhelmina-Hoogeveen, o.l.v. Jan Wijenberg. Toegang gratis (collecte voor onkosten). Komt allen!

dec 17th, 2018 1:15am • Geen reacties

Iets bestellen? Log dan in via SponsorKliks en Wilhelmina krijgt een percentage van jouw aankoop!

dec 16th, 2018 2:26pm • Geen reacties