Skip to content

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

onderscheiding

Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

header-majo-2013

Orkest Koninginnedag

2

Malletband Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

3

De boerenkapel

4

De muziekvereniging voor jong en oud!

5

De majorettes van Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina hebben afgelopen zaterdag meegedaan aan het NBTA Concours in Coevorden. Dit was voor hen de eerste keer met een nieuwe show en nieuwe instructrice. De meiden hebben een goede eerste prestatie geleverd.

In totaal presenteerde Wilhelmina zich op het concours met twee ensembles en twee solisten. Ensemble 1, bestaande uit Saskia Nijmeijer, Melissa Somsen, Melany Poeste en Joyce Doldersum behaalde een derde plaats in de categorie Senior Beginner. Het tweede ensemble, bestaande uit Eline Breukelman, Cheyenne Dekker, Yvanca Doldersum, Anja Steendam en Annika Braam, behaalde een vierde plaats in de categorie Junior Beginner. Ook solisten Melany Poeste en Saskia Nijmeijer behaalden een mooi resultaat met hun Solo Dance Twirl. Op naar de volgende wedstrijd op 3 oktober in Slagharen tijdens de Vechtdal Twirl Cup.

Lijkt jou het ook leuk om mee te doen aan twirl wedstrijden? Kom eens een keertje kijken of meetrainen met de majorettes van Wilhelmina. Ze trainen op woensdagavond. De minirettes, 4 t/m ongeveer 13 jaar, trainen van 18.00 tot 19.30 uur en de majorettes trainen tussen 19.45 en 21.30 uur.