Skip to content

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

onderscheiding

Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

header-majo-2013

Orkest Koninginnedag

2

Malletband Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

3

De boerenkapel

4

De muziekvereniging voor jong en oud!

5

De Chr. Muziekvereniging Wilhelmina bestaat volgend jaar alweer 50 jaar en is niet meer weg te denken uit Hoogeveen. Met bijna 150 leden mag Wilhelmina een bloeiende vereniging worden genoemd, die regelmatig met concerten en buitenoptredens haar gezicht laat zien. Om dit ook voor de toekomst zeker te stellen is Wilhelmina op zoek naar nieuwe leden.
De vereniging bestaat uit het fanfareorkest, majorettes en een malletband. Deze malletband is in de loop der jaren uitgegroeid van een drumband tot een melodisch slagwerkorkest, met een sleutelrol voor instrumenten als de xylofoon en de marimba.
Vanuit de vereniging is er de mogelijkheid om, in samenwerking met Scala, een opleiding te volgen op een blaas- of slagwerkinstrument. Instrumenten worden daarbij door de vereniging in bruikleen beschikbaar gesteld.
Wilhelmina wil niet alleen jonge, beginnende muzikanten een kans geven maar ook oudere of gevorderde muzikanten zijn welkom. Naast muzikanten zijn ook nieuwe majorettes/minirettes (vanaf 6 jaar) van harte welkom.

Heb jij altijd al bij een muziekvereniging willen meedoen of heb jij dat in het verleden al eens gedaan en zou je deze hobby weer op willen pakken? Neem dan gerust contact op met Linda Everts tel:0592-346847 of kom eens langs in ons eigen verenigingsgebouw aan de Groenewegenstraat 27B in Hoogeveen.

Op dinsdagavond repeteert het fanfareorkest, van 19.45 – 22.00 uur. Jeugdorkest van 18.45-19.30 uur.
Op woensdagavond de majorettes van 18.45-21.30 uur. Minirettes van 18.00-18.45 uur.
Op donderdagavond repeteert de malletband, van 19.45 – 21.45 uur.