Skip to content

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

onderscheiding

Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

header-majo-2013

Orkest Koninginnedag

2

Malletband Sinterklaasintocht Krakeel Hoogeveen

3

De boerenkapel

4

De muziekvereniging voor jong en oud!

5

Zaterdag 3 november 2012 geven de malletbands van de Christelijke muziekvereniging Wilhelmina uit Hoogeveen en muziekverenging De Woudklank uit Noordwolde (frl) voor de eerste keer een gezamenlijk concert. Tijdens dit gezamenlijke optreden zullen zo’n 30 slagwerkers hun muzikale kwaliteiten tonen.

De leden van de beide verenigingen zullen op zaterdagmiddag 3 november bijeenkomen om gedurende de middag enkele gezamenlijke nummers in te studeren. Dit zal gebeuren onder leiding van de instructeurs van de beide verenigingen.

De malletband van muziekvereniging De Woudklank bestaat uit 15 enthousiaste leden en staat onder leiding van Gerwin Schalen uit Hoogeveen. Per jaar worden zo’n 15 a 20 lopende optredens verzorgd, sinds april 2012 in een compleet nieuwe outfit. De malletband van Chr. Muziekvereniging Wilhelmina bestaat eveneens uit 15 leden. Op dit moment staan zij onder deskundige leiding van Jan Weijenberg (interim) en zijn zij zoekende naar een nieuwe instructeur. De malletband verzorgt straatoptredens maar is ook in staat om concertoptredens te verzorgen. Het jaarlijkse concert in de Tamboer is een terugkerend groot evenement waar alle secties van de vereniging te zien/horen zijn. Volgend jaar viert de vereniging haar 50 jarig jubileum.

Tijdens het concert zal ook de getalenteerde slagwerker van Wilhelmina, Leon Giethoorn, een solo-optreden verzorgen.

Het concert vindt plaats in het “Wilhelmina Muziek Centrum” Groenewegenstraat 27b te Hoogeveen.
Aanvang 19.30 uur, eindtijd ca. 21.00 uur.
De toegang is gratis.